Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Startsæt pibe 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  DKK 299,00

  Kom nemt i gang som piberyger. Med dette startsæt får du alt hvad du har brug for i en samlet pakke. Vælger du denne pakke, får du en krum pibe i poleret træ, en god, mild og velduftende tobak, piberensere og en stopper/udkradser.

  DKK 299,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  Kom nemt i gang som piberyger. Med dette startsæt får duat hvad du har brug for i en samlet pakke. Hvis du vælger denne pakke, får du en lige pibe i poleret træ, en god, mild og velduftende tobak, piberensere og en stopper/udkradser.

  DKK 299,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  Kom nemt i gang som piberyger. Med dette startsæt får du alt hvad du har brug for en en samlet pakke. Hvis du vælger denne pakke, får du en krum pibe i rustikt træ, en god, mild og velduftende tobak, piberensere og en stopper/udkradser.

  DKK 299,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  Kom nemt i gang som piberyger. Med dette startsæt får du alt hvad du har brug for i en samlet pakke. Hvis du vælger denne pakke, får du en lige pibe i rustikt træ, en god, mild og velduftende tobak, piberensere, og en stopper/udkradser.

  DKK 299,00
Viser 1 - 4 af 4